Lasitukset terasseihin ja parvekkeille Juvalla ja lähikunnissa

Ota yhteyttä

JP Lasipalvelut tarjoaa terassi- ja parvekelasitukset ammattitaidolla, Juvalla ja lähikunnissa. Parvekkeiden lasituksissa vaihtelua on
vähemmän, ja ne ovat useimmiten hyvin samanlaisia. Terasseilla puolestaan käytetään joko liukuvia tai kääntyviä laseja, ja terasseille on saatavissa myös terassilasikatteet sekä -katot.

Parvekkeet

Lasittamalla parvekkeesi voit antaa sille enemmän suojaa sekä muuttaa vanhankin parvekkeen mukavaksi lisätilaksi. Tällä tavalla pystyt lisäämään asuinneliöitäsi. Lasitettu parveke on mukava paikka oleilla, sillä sen suojassa viimasta tai edes räntäsateesta ei ole haittaa. Voit viettää aikaa lasitetulla parvekkeellasi ympärivuotisesti. Lasitus myös suojaa parvekkeen rakenteita lumen ja sateen aiheuttamalta kastumiselta. Kun talvi kääntyy kevääksi, lämmittää aurinko mukavan tehokkaasti parvekelasien läpi. Tämän kasvihuoneilmiön ansiosta voit myös harrastaa kotiviljelyä parvekkeellasi jo aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä.

Terassit

JP Lasipalveluiden tuottamat liukulasitukset ovat monikäyttöisiä. Ne sopivat katettujen ja avoterassien sekä alumiinirunkoisten ulkonevien terassien lasittamiseen. Tämän lisäksi liukulasituksilla voidaan myös luoda suojaa katoksille ja sisäänkäynneille. Lasit voidaan myös asentaa avautumaan kahteen eri suuntaan, sillä lasitusten rakenne ei itsessään välttämättä vaadi kiinteää reunalasia. Valmistamme kaikki tuottamamme lasitukset aina yksilöllisesti terassisi mittojen perusteella.

Kääntyvä terassilasitus puolestaan on sivuun avautuva pystypuitteeton lasitusjärjestelmä. Liukumisen lisäksi se myös taittuu nippuun avattaessa. Tällaisella järjestelmällä on kätevää lasittaa aukot, jotka voit halutessasi avata kokonaan. Tämä mahdollistaa tilojen monet erilaiset käyttötarkoitukset, kun pystyt luomaan erilaisia ja erikokoisia tiloja, aina sen hetkisen tarpeen mukaan. Kääntyvyys mahdollistaa myös tilojen tehokkaan ilmanvaihdon.

Terassin lasikatot ja -katteet rajaavat terassin, ja ne luovat tehokkaan suojan, joka kestää kovimpiakin sääolosuhteita. Tämän lisäksi ne tekevät terassista valoisan oleskelutilan, jossa voit nauttia maisemista ja olla samalla säältä suojassa. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä JP Lasipalveluihin ja pyydä terassi- tai parvekelasituksellesi tarjous. Saat projektisi helposti käyntiin, kun pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa. Saat meiltä aina henkilökohtaista palvelua, jotta voimme kuunnella tarpeesi mahdollisimman tarkkaan ja suunnitella lasituksen, joka vastaa odotuksiasi. Tavoitat meidän puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Kaikki yhteystietomme