Rakennus- ja korjauslasitukset Juvalla ja lähikunnissa

Yhteystietomme

JP Lasipalvelut tuottaa rakennus- ja korjauslasitukset ammattitaidolla Juvalla ja lähikunnissa. Rakennus- ja korjauslasituksissa
saatavilla ovat lämpölasielementit (2K ja 3K), sisustuslasit, peililiukuovet sekä saunaseinälasit. Viimeistele huoneistosi katseet kääntävillä lasitusratkaisuilla!

Lämpölasielementit

Eristyslasi on tyypillisesti kahdesta tai kolmesta lasilevystä valmistettava lämpölasielementti. Tällaisessa elementissä lasien ja listakehien muodostamat tilat suljetaan elastisilla massoilla, jotka saavat aikaan lämpöä eristävän lopputuloksen. Lämpölasielementillä voidaan luonnollisesti saavuttaa huomattavasti parempi lämmöneristyskyky kuin yksittäisillä laseilla. Kaksinkertaiset (2K-eristyslasit) sopivat hyvin pienemmän eristystarpeen tiloihin, kuten autotalleihin. Kolminkertaiset (3K-eristyslasit) puolestaan sopivat paremmin asumiskäyttöön tarkoitettuihin tiloihin.

Sisustuslasit

JP Lasipalvelut valmistaa monenlaisia sisustukseen tarkoitettuja lasielementtejä. Kaikki lasit tuotetaan tarkasti asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan. Lasilla voit luoda tyylikkyyttä tilaan kuin tilaan. Sisustuselementtinä se on todella elegantti, helppohoitoinen ja klassisen tyylikäs. 


Luo lisää raikkautta ja näyttävyyttä yrityksesi tai kotisi tiloihin – lasin käyttömahdollisuuksissa vain mielikuvitus on rajana. Me tarjoamme niin pienet kuin suuret sisustuslasit, joilla voit koristaa kotia, toimistoa tai julkitilaa.

Peililiukuovet

Peililiukuovilla voit lisätä tilojesi avaruutta sekä tilan tuntua. Etenkin pienemmissä tiloissa tämä voi olla todella tervetullut ominaisuus. Peililiukuovilla voit huoneiden avartamisen lisäksi kätkeä runsaasti
säilytystilaa. Peililiukuovien taakse saat laitettua vaatteet ja tavarat pois silmistä, pitäen ne kuitenkin kätevästi saatavilla. Saat JP Lasipalveluilta useita erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja, jotta voimme tuottaa juuri toiveidesi mukaisen ratkaisun.

Saunaseinälasit

Saunan seinälasit ovat näyttävyytensä lisäksi turvallisia sekä toimivia tilanjakajia. Ne kestävät aikaa sekä ulkonäkönsä että käyttöikänsä puolesta. Valmistamme kaikki saunojen seinälasit kohteesi mittojen mukaan. Tilaa saunaseinälasi ja anna saunallesi moderni ilme!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä JP Lasipalveluihin ja pyydä rakennus- tai korjauslasituksellesi tarjous. Saat meiltä aina ystävällistä konsultaatiota, jotta voimme yhdessä toteuttaa projektisi onnistuneesti. Tavoitat meidän puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Kaikki yhteystietomme