Tuulilasien ja työkoneiden lasitukset Juvalla ja lähikunnissa

Yhteystietomme

Saat JP Lasipalveluilta ammattitaitoiset lasitukset kaikenlaisiin autoihin ja työkoneisiin. Saatavilla ovat muun muassa henkilöautojen
turvalliset tuulilasit. Työkoneisiin voimme myös itse leikata suoria laseja. Palvelemme Juvalla ja lähikunnissa.

Työkonelasitukset

Tuotamme mittatilauksena tehdyt, suorat lasitukset työkoneisiisi. Leikkaamme itse juuri sopivanlaisen lasin kalustoosi. Olipa kyseessä sitten kaivinkone tai traktori, saat siihen laadukkaat ja turvalliset lasitukset, leikattuna ja asennettuna. Voimme hyödyntää monia erilaisia lasityyppejä, kuten karkaistua lasia tai laminoitua lasia. Jokaiseen työkoneeseen löytyy varmasti juuri sopivanlainen lasi JP Lasipalveluilta.

Autojen lasitukset

JP Lasipalveluilta saat henkilö- ja pakettiautojen lasitukset kuntoon, ammattilaisen asentamana. Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme vaihtaa ajoneuvosi lasit merkistä, mallista ja iästä riippumatta. Mikäli ajoneuvosi tuulilasissa on halkeama, enemmän kuin kolme kiveniskemää, tai jos kiveniskemä sijaitsee alle 5 senttiä lasin reunasta, lasin kokonaan rikkoutuminen on todennäköistä. Tällöin lasi kannattaa vaihtaa. Tämän kaltaisessa tilanteessa myös vakuutusyhtiöt hyväksyvät lasin vaihdon.

Lasien vaihdon hinta määräytyy auton merkin ja mallin mukaan. Myös tarvittavat lisäominaisuudet vaikuttavat palvelun hintaan. Mikäli jonotilanne on hyvä, saamme vaihdettua uuden lasin jopa seuraavaksi päiväksi. Vahingon sattuessa voit siis luottaa meihin. Me asennamme autojen lasit nopeasti ja asiantuntevasti ajoneuvoosi.

Mikäli olet myymässä autoasi, kannattaa hoitaa lasit kuntoon, vaikka niissä olisi vain pieniä jälkiä. Vahingoittunut lasi saattaa olla turvallisuusriski. Ehjillä laseilla on usein suurempi positiivinen vaikutus auton myyntihintaan kuin mitä uusien lasien asentaminen maksaa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun autosi tai työkoneesi lasitukset kaipaavat päivitystä, ota yhteyttä JP Lasipalveluihin. Me hoidamme kaikki lasisi kuntoon turvallisesti, laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Kaikki yhteystietomme