Alumiiniprofiilit Juvalla ja lähikunnissa

Yhteystietomme

JP Lasipalveluilta saat ammattitaitoisesti tehdyt ja asennetut alumiiniprofiilit. Ne toimivat ikään kuin lasin kehyksinä ja
mahdollistavat lasien näppärän ja turvallisen kiinnityksen. Saat meiltä monenlaisia alumiiniprofiileja ja alumiiniprofiiliovia, jotka mahdollistavat monenlaiset lasitukset. Palvelemme Juvalla sekä lähialueilla.

Alumiiniprofiilit erilaisiin lasikiinnityksiin

Saat kauttamme laajan valikoiman erilaisia alumiiniprofiileja. Valikoima kattaa muun muassa eloksoidut sekä valkoiseksi polttomaalatut perusprofiilit. Osan alumiiniprofiileista varastoimme pieninä erinä ja loput tilaamme tarvittaessa suoraan valmistajalta. Profiileja on saatavana myös eri värisiksi maalattuina.

Alumiiniprofiilit antavat isoillekin ikkunalaseille niiden kaipaaman tuen. Hienosti viimeistellyt profiilit voivat toimia myös osana sisustusta. Eloksoitu alumiini kestää hyvin korroosiota ja muuta kulumista. Sen pinta myös hylkii likaa. Tästä syystä eloksoidut profiilit eivät vaadi juuri ollenkaan huoltoa, kunhan niiden puhtaudesta pidetään huolta. Vedellä ja neutraaleilla pesuaineilla putsaaminen riittää.

Maalausvaiheessa polttomaalatun alumiinin pinnalle johdetaan jauhemaalikerros, joka sulaa lämpökäsittelyn seurauksena. Kun maali kovettuu, se kiinnittyy pysyvästi alumiinin pinnalle. Täten syntyy joustava sekä voimakasta UV-valoa ja Suomen ilmaston lämpötilavaihteluita kestävä maalipinta. Muista kuitenkin, että vaikka polttomaalattu pinta on kestävä, se on kuitenkin herkempi naarmuille ja kolhuille kuin maalaamaton pinta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kun tarvitset laadukkaat alumiiniprofiilit esimerkiksi lasituksiesi yhteydessä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Kaikki yhteystietomme